2017. február 4., szombat

Bemutatkozás

Hello!

   Íme egy újabb blog. Egy blog, amit azért hoztam létre, hogy elterelje a figyelmemet mindenről, és csak Anával foglalkozzam. Korábban is vezettem már blogot, akkoriban rengeteget segített nekem, és a visszajelzések alapján nektek is, remélem, ez most is így lesz. 

   A nevem Lucy, 18 éves lány vagyok, és a legnagyobb vágyam, hogy lefogyjak. Úgy gondolom, hogy a jelenlegi alakom hátráltat az élet minden területén (iskola, munka, barátok, szerelem), mert az önbizalmam legjobb esetben is a béka segge alatt van.

Jelenlegi méreteim: 173 cm (5,8")
                                68 kg (150 lbs)
Álomsúlyom: 49 kg


   A súlyomon kívül a magasságomat is utálom. A legtöbb barátnőm alacsonyabb nálam, és mindegy, hogy mit csinálnak, őket mindig mindenki cukinak, aranyosnak tartja, bárki fel tudja emelni őket, és tényleg mindenki szereti őket. Ellenben a magas lányokat az emberek nem gondolják aranyosnak, sosem kapják fel őket csak úgy, és a legapróbb túlsúly is azonnal meglátszik rajtunk. Azonban sajnos a magasságomon nem tudok változtatni, de próbálom azzal kompenzálni, hogy vékony leszek, hogy törékenynek látszódjak, ne fojtsam meg azt, akinek esetleg az ölébe ülök, és ne utáljam magam a rövidnadrágokban, bikinikben még a szokásosnál is jobban.


   A lényeg, hogy ezen a blogon fogom vezetni, hogy mit eszem, mennyit mozgok, leírom majd a tapasztalataimat, néhány tanácsot, és a lehető legtöbb inspiráló gondolatot, képet osztom majd meg veletek. Egyrészt, hogy eltereljem a figyelmemet az éhségről, és emlékeztessem magam a célomra, és azért is, hogy nektek is segíteni tudjak egy kicsit.

Maradjatok erősek, és küzdjetek tovább a tökéletességért!

Ölel, Lucy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése